TEHNISKA-GIMNAZIJA-2021

DOV21-vabilo

Dragi osnovnošolci,

vabimo vas, da nas obiščete na Vrtiljaku poklicev – na Dnevu odprtih vrat v četrtek, 2. 12. 2021 ob 17:00 uri na Srednji gostinski in turistični šoli Radovljica. V kolikor bi se dogodka radi udeležili tudi vaši starši, vas prosimo, da vas spremlja samo ena odrasla oseba. Zaradi lažje organizacije želimo, da svojo udeležbo javite na elektronski naslov info@sgtsr.si ali na telefonsko številko 04 5370 600, najkasneje do srede, 1. 12. 2021.

Za vstop v šolo in udeležbo na dogodku morate izpolnjevati PCT pogoj.

Veselimo se vašega obiska, ostanimo zdravi!

VIRTUALNI-DAN-ODPRTIH-VRAT-NA-GIMNAZIJI-FRANCETA-PREŠERNA-V-DECEMBRU-2021

Dan-odprtih-vrat-16.-12.-2021

DAN-ODPRTIH-OKEN-2021

Dragi osnovnošolci,

vabimo vas, da nas obiščete na Vrtiljaku poklicev – na Dnevu odprtih vrat v četrtek, 2. 12. 2021 ob 17:00 uri. V kolikor bi se dogodka radi udeležili tudi vaši starši, vas prosimo, da vas spremlja samo ena odrasla oseba. Zaradi lažje organizacije želimo, da svojo udeležbo javite na elektronski naslov info@sgtsr.si ali na telefonsko številko 04 5370 600, najkasneje do srede, 1. 12. 2021.

Za vstop v šolo in udeležbo na dogodku morate izpolnjevati PCT pogoj.

Veselimo se vašega obiska, ostanimo zdravi!

Dan-odprtih-vrat-2021-vabilo-šolam.pdf_SŠ-Jesenice

DRAGI OSNOVNOŠOLCI, SPOŠTOVANI STARŠI!

Za mnoge med vami bo leto 2022 tisto, ko boste morali zapustiti varno zavetje osnovne šole, se posloviti od starih sošolcev in poiskati tisto srednjo šolo, ki vas bo ponesla še en korak bližje k doseganju poklicnih ali študijskih ciljev. Tudi za tiste, ki se v prihodnjem letu še ne boste srečali s to pomembno odločitvijo, je smiselno, da začnete o tem razmišljati ter pridobivati in primerjati vse potrebne informacije, ki vam bodo pomagale.

Da se boste lažje odločili, kako se izobraževati naprej, vas vabimo, da se nam pridružite na virtualnih predstavitvah, ki bodo potekale med 1. in 16. decembrom 2021. Na predstavitvah boste izvedeli vse in še več o življenju in delu dijakov Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra v Kamniku.

V nadaljevanju si lahko ogledate urnik in vsebino vseh predstavitev (po programih). Več o nas in povezavo za prijavo na dogodke najdete na naši spletni strani: https://gssrm.si/novice/vabilo-in-prijava-na-virtualne-predstavitve. Prijave sprejemamo do 30.11.2021 za predstavitve do vključno 9.12.2021 ter do 9.12.2021 za kasnejše predstavitve. Povezavo do ZOOM sestanka boste pred dogodkom prejeli po elektronski pošti.

Se že veselimo virtualnega srečanja z vami!


Dan-odprtih-vrat_25.11.2021.pdf_Šolski-center-Rogaška-Slatina

Dan_Gimnazije_18_november_2021.pdf_BC-Naklo

gim-FP_2021_Plakat_A5_WEB

BC-Naklo.SŠ-informacije-in-video-vsebine


TE ZANIMA, KAKO JE BITI INŽENIR ZA EN DAN?
BI SODELOVAL PRI INŽENIRSKEM IZZIVU?
BI POSTAL DIJAK INOVATOR IN NAM POMAGAL PRI PROJEKTU INŽENIRKE IN INŽENIRJI BOMO?
SPREJMI IZZIV IN SE NAM PRIDRUŽI!
POSTANI DIJAK STROKOVNE TEHNIŠKE GIMNAZIJE ZA EN DAN!

Dragi učenci in učenke 9. razredov!
Strokovna tehniška gimnazija Kranj vas lepo vabi, da postanete dijak ali dijakinja za en dan in tako dobite odlično priložnost, da preizkusite, kaj pomeni biti gimnazijec tehniške gimnazije. Tako boste lahko spoznali naše dijake, kako poteka pouk in tudi začutili sam utrip naše šole.
Če vas takšen izziv zanima, pišite naši ravnateljici na: lidija.goljat.prelogar@sckr.si.
Lepo vabljeni!


Dan-odprtih-vrat-na-ŠCRS