Podružnični dan v sklopu Tedna otroka

V ponedeljek, 7. oktobra 2024, smo v sklopu Tedna otroka izvedli podružnični dan, ki je bil posvečen igri, veselju in skupnemu preživljanju kakovostnega časa. Dan je bil namenjen tako šolarjem kot tudi otrokom iz vrtca, ki so se skozi različne zanimive in zabavne aktivnosti skupaj družili, se povezovali ter gradili nova prijateljstva.

Program je potekal v sproščenem in igrivem vzdušju. Na voljo je bilo več različnih dejavnosti, med katerimi so otroci lahko izbirali po svojih željah. Na šolskem igrišču so uživali v gibalnih igrah, igrah z medsebojnim sodelovanjem in vožnji s skiroji, kjer so pokazali svojo spretnost. Poleg tega so se družili ob družabnih igrah, ustvarjali s plastelinom ter izdelovali zapestnice, kar je spodbujalo njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Prav tako so se otroci z veseljem udeležili poslušanja pravljic, kjer so se prepustili domišljijskemu svetu zgodb.

Podružnični dan je odlično izpolnil svoj namen – otroci so se skozi igro in različne aktivnosti med seboj povezovali, sodelovali in uživali v skupnem preživljanju časa. Zaznati je bilo veliko smeha, veselja in sodelovanja, kar je še posebej poudarilo pomen medsebojnega sodelovanja, timskega dela in skupnega druženja. Vsi udeleženci smo bili z dnevom zelo zadovoljni, saj je bil prežet s pozitivno energijo, ustvarjalnostjo in gibanjem na svežem zraku.

Podružnični dan je bil uspešno zaključen in vsem nam bo ostal v prijetnem spominu kot čudovit dan, poln igre, smeha in prijateljstva.

Zapisala: Vanja Sodnik Petrič