Pouk od 19.10. do 23.10.2020

Spoštovani starši!

Včeraj zvečer smo bili z okrožnico MIZŠ obveščeni, da se zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020, učenci od vključno 6. do 9. razreda izobražujejo na daljavo. To pomeni, da so vsi učenci od 6. do 9. razreda od ponedeljka, 19. 10 2020, doma in se izobražujejo na daljavo.

O samem poteku izobraževanja na daljavo boste podrobno obveščeni jutri, 16. 10. 2020, ko bodo znane morebiti še kakšne podrobnosti s strani Zavoda Republike Slovenije za šolstvo ter Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Učenci bodo imeli jutri prvo uro UOS, kjer se bodo z razredniki pogovorili o njihovih dolžnostih ter preverili dostop do spletnih učilnic. Že sedaj pa vas prosimo, da nam sporočite, če bi za delo učencev na daljavo potrebovali računalnik. To sporočite na naslov: bostjan.mohoric@osdj-cerklje.si

Ko bomo zbrali podatke, vas bomo obvestili, kdaj in kako boste računalnik prevzeli.

ZA UČENCE OD 6. DO 9. RAZREDA, ki se bodo izobraževali na daljavo, bo vzpostavljen enotni komunikacijski kanal, in sicer bo pouk potekal preko Arnesovih spletnih učilnic in v živo preko Zoom-a. Komunikacija v živo bo s posameznim učiteljem potekala po rednem urniku, učitelj bo komunikacijo v živo napovedal v naprej. Podrobna navodila bodo objavljena jutri, 16. 10. 2020.

Prehrana bo vsem učencem od 6. do 9. razreda odjavljena.

Hkrati vas obveščamo, da bo pouk ZA UČENCE OD 1. DO 5. RAZREDA prihodnji teden potekal kot običajno. Organizirano bo tudi jutranje varstvo in podaljšano bivanje, prav tako bo organizirana šolska prehrana.

O morebitnih spremembah, dopolnitvah, novih navodilih in podrobnih navodilih za izobraževanje na daljavo vas bomo obvestili preko spletne strani šole in preko sporočil eAsistenta.