Obisk tekme 4. in 5. razredov

Učenci 4. in 5. razreda so v četrtek preživeli zopet krasen in verjetno za marsikoga nepozaben dan. V čudovitem sončnem vremenu so glasno navijali za tekmovalke iz 18 držav, ki so tekmovale za evropski pokal v veleslalomu. Bili so odlična publika, ki je spodbujala čisto vse tekmovalke, najbolj bučno pa je bilo ob nastopu slovenskih tekmovalk: Ane Bucik, Mete Hrovat. Tine Robnik, Maruše Ferk… Ana Bucik je bila od Slovenk najboljša. Osvojila je odlično 2. mesto. Trudili so se, plesali in naredili dober vtis šole. 

Vsi učenci se iskreno zahvaljujejo Smučarski zvezi Slovenije, ki jih je na dogodek povabila in vsem udeleženim učencem podarila kape. Zahvaljujejo se RTC Krvavec, ki so jim podarili brezplačne vozovnice za kabinsko žičnico. Kar nekaj otrok se je prvič peljalo in bila je čudovita izkušnja. Iskrena hvala tudi podjetju Meteor, ki jim je delno financiral tudi prevoz. 

Upamo, da bo tekmovanje postalo tradicionalno in bomo še naprej lahko spremljali naše super smučarke. V priponki pa si lahko pogledate fotografije, ki povedo največ o tej odlični prireditvi.