Imro vikend

V petek, 7. oktobra, in v soboto, 8. oktobra 2022, smo se improvizatorke iz OŠ Davorina Jenka odpravili na zabaven in zanimiv vikend na OŠ Hinka Smrekarja v Ljubljano. Ko smo prispeli, nam je najprej njihova učiteljica Mojca na kratko predstavila, kako bo potekal program. Nato pa smo se že takoj odpravili v center Ljubljane, in to kar peš.

Nekaj čas smo se sprehajali, dokler nismo prispeli do Cankarjevega doma, kjer smo si z odlično vodičko ogledali vse dvorane Cankarjevega doma. Mislim, da so nas vse zelo navdušile zelo velike orgle v Gallusovi dvorani. Prav gotovo smo na tem obisku vsi izvedeli nekaj novega. Po ogledu pa smo se še malo sprehajali in si privoščili sladoled. Vrnili smo se nazaj v šolo, kjer nas je prijazna kuharica Samanta pričakala z večerjo. Lačni tako nismo bili.

Zvečer smo se prepustili še impro disciplinam in druženju. Na začetku so bili nekateri bolj sramežljivi, ampak mislim, da so se vsi prav hitro vživeli. Na koncu smo bili vsi že zelo utrujeni in smo prav hitro zaspali. No, večina jih je …

Naslednji dan smo začeli z okusnim zajtrkom, nato pa sta nas pričakala dva impro igralca, Jan in Eva. Najprej so nas porazdelili v dve skupini – mlajši in starejši, potem pa so nas že prav hitro spet združili. Jan in Eva sta nas naučila veliko novih impro disciplin in nas popeljala proti že bolj zahtevnim, a hkrati zabavnim impro disciplinam.

Žal pa se vse lepo mora tudi enkrat končati. Tudi ta vikend je šel h koncu. Vsi smo se poslovili z upanjem, da se še kdaj vidimo in pozabavamo. Zame je bil ta vikend nekaj nepozabnega. Spoznala sem veliko novih ljudi, ki imajo podobne interese kot jaz. Misilim, da govorim v imenu vseh, ko rečem, da se mora kaj takega še kdaj ponoviti.

Zala Jerovšek, 9. c


OBVESTILO-STARŠEM


Predlog-tem-za-nadarjene-učence-za-šolsko-leto-2022

Tukaj najdete izzive in dejavnosti za nadarjene in radovedne učence. 

Dejavnosti ter program dela za nadarjene in radovedne učence v šolskem letu 2020/2021.


Zadnje objave/novice: