Učni čebelnjak – prošnja za pomoč pri glasovanju

Čebelarsko društvo in Osnovna šola Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem sta se decembra 2022  prijavila na javni razpis za donacijo učnega čebelnjaka, ki ga organizira PRVA Osebna zavarovalnica d.d. v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije. Poleg splošnih pogojev so dodatni pogoji vezani tudi na uspešno delovanje čebelarskega krožka. Učni čebelnjak je namenjen izobraževanju krožkarjev ter tudi splošni promociji čebelarstva in čebeljih pridelkov v občini Cerklje.

V glasovalni krog se je poleg našega čebelarskega društva uvrstilo še 10 drugih društev. Ker bo PRVA Zavarovalnica podarila samo tri čebelnjake, potrebujemo širšo pomoč naših podpornikov, da bi se uresničila naša velika želja – dobiti nov šolski učni čebelnjak v katerem bomo skupaj z mentorjem lahko odkrivali lepote in skrivnosti čebelarstva.

Zato vas vljudno prosimo, da sodelujete pri glasovanju, ki bo potekalo do 28. februarja 2023. Sodelujete tako, da sledite povezavi UČNI ČEBELNJAK – GLASOVANJE in izberete naše društvo ČD Cerklje na Gorenjskem (smo prvi na seznamu) in izpolnite vse potrebne podatke. Z vsakega e-mail naslova je možno oddati samo en glas (zato je e-mail naslov pri glasovanju bolj pomemben kot samo ime glasovalca).

Ker si učni čebelnjak zelo želimo, pošljite povezavo z dostopom do glasovanja še vašim sorodnikom, prijateljem, sodelavcem, sošolcem, uporabljajte tudi sodobne informacijske poti … da bomo zbrali čim več glasov in bomo tako v okolici šole še letos postavili učni čebelnjak.

ISKRENA HVALA VSEM, ki si boste vzeli minuto časa in s tem prispevali svoj glas v podporo mladim in bodočim čebelarjem.

Naj medi!

Čebelarsko društvo Cerklje,
Osnovna šola Davorina Jenka Cerklje,
Občina Cerklje,
čebelarski krožek