Obisk OŠ Kovaćići Sarajevo

22.10.2019 Petnajst minut do polnoči smo se vsi učenci, ki smo šli v Sarajevo zbrali pred šolo. Ko je prišel avtobus, vsi smo se vkrcali na avtobus in nato odšli na pot. Vožnja je bila dolga a zelo zanimiva in prijetna.

23.10.2019 V Sarajevo smo prišli ob enih. Spoznali smo naše gostitelje in nato z njimi odšli domov. Čez kakšno uro smo odšli nazaj v šolo, tam smo igrali odbojko in to je bilo vsem všeč. Po končanih igrah smo odšli k našim novim prijateljem domov.

24.10.2019 Zjutraj smo se zbrali ob pol enajstih pred šolo in nato skupaj odšli v Dječija kuća (mladinski center v Sarajevu) in si tam ogledali film o Sarajevu. Po ogledu smo slovenski otroci predstavili naše, gostitelji pa bosansko-hercegovske športnike. Čez kakšno uro smo odšli k gostiteljem. Oni so nas lahko peljali kamor so hoteli. Ob šestih smo se zbrali pred BBI centrom in skupaj odšli na Baščaršio. Jedli smo ćevape. Po končanem ogledu smo se odpravili nazaj pred BBI center. Gostitelji so nas odpeljali domov.

25.10.2019 Dopoldne smo imeli prosto. Ob dvanajstih smo se vsi zbrali pred šolo. Ob pol enih je prišel avtobus. Vanj smo zložili prtljago in se nato poslovili od naših gostiteljev. Bilo nam je zelo hudo saj so postali naši dobri prijatelji. Zdaj se že vsi veselimo aprila, saj bodo naši prijatelji prišli v Slovenijo in jih bomo mi gostili. Že zdaj jih zelo pogrešamo!!!

Kora Naglič