Obvestilo o govorilnih urah

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bomo glede na epidemiološko sliko izvajali dopoldanske in popoldanske govorilne ure na daljavo (po telefonu ali preko videokonference), v nujnih primerih pa vas bodo učitelji povabili v šolo. Starši se udeležite govorilnih ur vsaj enkrat v redovalnem obdobju, v primeru učnih ali vzgojnih težav učenca pa večkrat oziroma po potrebi. Na govorilne ure se najavite razredniku ali učitelju, ki poučuje vašega otroka, po e-pošti. E-naslovi s povezavo so objavljeni na šolski spletni strani.

Učitelj vam bo sporočil termin (dan, uro) govorilnih ur. Če vam predlagan termin ne ustreza, kontaktirajte učitelja in se dogovorite za nov termin. Z njim se boste tudi dogovorili o načinu izvedbe govorilne ure. Ob dogovorjeni uri vas bo učitelj kontaktiral.

V primeru, da ste se z razrednikom dogovorili za drugačen način govorilnih ur, se držite tega dogovora.

V primeru, da boste dogovorjeni za govorilne ure v šoli, boste ob dogovorjenem terminu počakali pred šolo, kamor vas bo učitelj prišel iskat. Govorilne ure v šoli bodo potekale ob upoštevanju vseh higienskih priporočil NIJZ (razkuževanje rok, nošenje zaščitnih mask, upoštevanje varnostne razdalje). Priporočamo, da se govorilnih ur v šoli udeleži samo eden od staršev.